Me parapagesëShërbimet › Të rëndësishme
<p><strong></strong>Këtu do të gjeni informacion për shërbime shumë të rëndësishme, të cilat mund të përmirësojnë ndjeshëm cilësinë e mardhënies suaj me telefonin tuaj, paketën që keni përzgjedhur të përdorni apo miqtë me të cilët komunikoni çdo ditë. Eksploroni artikujt e mëposhtëm për të shfrytëzuar sa më mirë të gjitha shërbimet qe kemi krijuar për ju, për të marrë maksimumin e përfitimeve prej tyre. </p><p></p>

Numra të rëndësishëm

.

Për Individë:

AMC është gjithmonë pranë jush, duke ju dhënë ndihmën që kërkoni dhe përgjigjur pyetjeve tuaja për ofertat dhe shërbimet tuaja.

Duke telefonuar numrin 139 (për numrat me parapagesë) dhe 144 (për numrat me kontratë) mund të informoheni për:

 • Produktet dhe shërbimet e paketave të What's Up dhe AMCKarta
 • Tarifat
 • Zonat e mbulimit
 • Shërbimin Roaming
 • Kodin PIN & PUK
 • Bllokimin e kartës në rast humbjeje apo vjedhjeje
 • etj.

Gjithashtu ju ofrohet asistencë për:

 • Aktivizimin dhe çaktivizimin e shërbimeve
 • Përdorimin sa më mirë të aparatit tuaj celular


Tarifimi:

 • Telefonata drejt 139: 36.00 lekë/ min, (0.6000 lekë/sek)
 • Telefonata drejt 144: 14.40 lekë/min (0.24 lekë/sek)
 •  Telefonata drejt 142 (Zanor): Falas si për numrat me parapagesë ashtu edhe për numrat me kontratë


Në komunikimet që do të keni me Kujdesin e Abonentit mund t'ju kërkohet në mënyrë të domosdoshme kodi i përdoruesit, në varësi të asistencës që ju do të kërkoni.

KUJDES! KODI I PËRDORUESIT është identiteti juaj i depozituar në të dhënat e AMC-së, aiështë e vetmja e dhënë që dëshmon se karta SIM ju përket ju. Pa këtë kod, operatorët nuk do të jenë në gjendje t'u përgjigjen kërkesave tuaja (p.sh.ndërrimin e kartës SIM, marrjen e kodit PUK etj.)

Shënim:

Koha fillestare e bisedës per thirrjet drejt kujdesit te klientit eshte 20 sekonda, më pas aplikohet tarifimi për sekondë.

Çmimet e mësipërme janë me TVSH.

Për biznese:

Komunikimi juaj është suksesi ynë. AMC ofron mbështetjë për bizneset me një ekip pune që është gjithmonë i gatshëm t'ju asistojë në çdo pyetje apo kërkesë tuajën.

Tel:                             165 (komunikim i drejtpërdrejtë me abonentët biznes)
E-mail:                         business_customer@amc.al
Faks:                            04 22275016

Bëj Share këtë faqe: 
Kthehu më lartPrinto dokumentin