Telefona celularë › Telefona Smartphone
.

AMC A3

Fotografoni, komunikoni dhe ndani çdo gjë vetëm me një prekje me Smartphone AMC A3!

Bëjeni tuajin në rrjetin e dyqaneve AMC, më i madhi në mbarë vendin:

  • Vetëm 15,900 lekë për përdoruesit AMC me parapagesë + 3 Muaj Internet 3G FALAS me 500 MB në muaj.
  • Vetëm për 3,660 lekë me AMC RELAKS 5.
  •  Me garanci të përjetshme.


Smartphone AMC A3

• Smartphone
• Internet 3G
• Ekran me prekje 4"
• Kamera 5 MP
• Sistem operativ Android 2.3Kliko për karakteristikat e plota.


Shënime:

Çmimet e mësipërme janë me TVSH.

Zbritjen e telefonit do ta përfitoni menjëherë.

500 Mb e Internetit 3G të muajit të parë do të përfitohen menjëherë. Në rast se ju dëshironi të përfitoni edhe 500 Mb në muajin e dytë apo të tretë duhet të bëni një rimbushje prej minimum 500 lekësh për çdo muaj. Rimbushja duhet të kryhet brenda 30 ditëve të muajit të dytë ose të tretë që të përfitohen 500 Mb falas.

Për të kontrolluar volumin e mbetur të Mb mund të dërgoni SMS me text BAMB tek 142.

Bëj Share këtë faqe: 
Kthehu më lartPrinto dokumentin