Telefona celularë › Telefona Smartphone
Vetëm 11,900 Lekë + 1 GB Internet 3G FALAS çdo muaj për 1 Vit!

AMC A4

Vetëm 11,900 Lekë + 1 GB Internet 3G FALAS çdo muaj për 1 Vit!

  • 21% Ulje me Tech Fest
  • Vetëm 14,990 lekë 11, 900 lekë + 1 GB internet 3G DHURATË çdo muaj për 1 Vit për abonentët AMC me parapagesë.
  • FALAS me planin AMC RELAKS 5.
  • Garanci e përjetshme.

AMC A4:

- Internet 3G
- Ekrani 4’’
- Kamera 5 MP, Video HD
- Foto panoramike
- Android OS Jellybean
- HD Voice

Kliko për karakteristikat e plota.

Kliko këtu për të parë të gjithë modelet e telefonave me ulje Tech Fest në dyqanet AMC. Vazhdoni të lundroni për të njohur më tej ofertat dhe shërbimet e AMC.

Shënime:

Çmimet me TVSH.

Lexoni këtu kushtet e garancisë së përjetshme.

1 GB e Internetit 3G të muajit të parë do të përfitohen menjëherë. Në rast se ju dëshironi të përfitoni 1 GB në 11 muajt në vazhdim duhet të bëni një rimbushje prej minimumi 500 lekësh për çdo muaj. Vlera e rimbushjes mbetet në llogari. Rimbushja duhet të kryhet brenda 30 ditëve të muajit pasardhës që të përfitohet 1 GB internet falas.

Bëj Share këtë faqe: 
Kthehu më lartPrinto dokumentin