Telefona celularë › TECH FEST
<p>Mirë&nbsp; se vini në festivalin e uljeve! Për here të parë, në të gjitha dyqanet AMC do të gjeni laptop-ë, tablet dhe telefona me deri në 59% ulje. </p><p>Shikoni ofertat më poshtë ose shkarkoni katalogun e plotë <strong><span style="text-decoration:underline;"><a href="http://www.amc.al/assets/documents/Tech_Fest_katalog_Xc1zP.pdf">ketu</a></span></strong>. </p><p>Vizitoni dyqanet AMC për të përfituar nga TECH FEST. </p><p>Nxitoni!</p>