AMC FIKS
<p>Me <strong>AMC FIKS</strong>, telefonia fikse është më e thjeshtë dhe ekonomike se kurrë.</p><p>Me AMC FIKS përfitoni:</p><p></p><p><strong>•Tarifat më ekonomike,</strong> pa pajtim mujor me AMC FIKS me parapagesë dhe minuta falas të përfshira.&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <br /><strong>•Kudo në Shqipëri, </strong>mbulim me sinjal telefoni në çdo cep të vendit.<br /><strong>•Lidhje në çast,</strong> instalim i thjeshtë, pa proçedura dhe pa tela nëpër shtëpi.<br /><strong>•Shërbim për klientin 24 orë. </strong>Dhe me një telefonatë apo SMS falas tek 133 ju mund të kontrolloni shpenzimet tuaja sa herë që dëshironi.</p><p>&nbsp;</p>