Programet dhe shërbimet › AMC Fiks Business
<p>AMC FIKS BUSINESS - Tani është shumë e lehtë të keni një numër fiks për zyrat tuaja.<br /></p><p>- Tarifa ekonomike<br />- Mbulim kudo në Shqipëri<br />- Instalim në çast<br />- Kontroll në kohë reale i shpenzimeve<br />- Shërbim klienti 24 orë<br /></p><br /><p></p>