Ju ndihmojmë dhe kujdesemi për ju

Cilët janë numrat e qëndrave telefonike te AMC?

Numrat e qëndrave tona telefonike janë:

139 për numrat me parapagesë

144 për numrat me kontratë

si dhe numri 08000142

Kthehu tek kategoria kryesore

Sa ju ndihmoi ky artikull?


Bëj Share këtë faqe: